Szisztok! Letöltöttem egy xbox360 gamet. Több feldarabolt rar fájban jött le. Ezeket egyesítettem, meg kaptam kiterjesztés nélküli fájt amit átírtam rarba. Ebben a fájlban található az iso fájl de nem tudom kitmöríteni. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Sajnos crc fájlom nem volt. Ez lenne a hiba?a TC nem is látja az egyesített fájlon belü az iso fájlt. Csak a winrar. Persze a 7+ GB elfogja szal nem üres a rar!!2011. márc. 17. 13:15
1/2 anonim válasza:
Mi az, hogy kiterjesztés nélküli?
2/2 anonim válasza:
Elmondog egy titkot, jó? A RAR fájlokat NEM total comannderrel nyitjuk meg, az nem arra való. A
RAR-t WinRAR-al vagy 7-zip-el nyitjuk meg és akkor olyan fájlt kapsz a végén, amit talán használni is tudsz. :) Szóval kezdd szépen elölről és ne marhulj itt kiterjesztés nélküli fájlokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!