Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az az! UT fájl? El tudná...

Mi az az! UT fájl? El tudná nekem magyarázni valaki érthetően?

Figyelt kérdés
mikor letöltök pl. egy filmet...egy csomószor előfordul hogy nem tudom kicsomagolni mert pár fájl ilyen tipusú és azt automatiskusan hibásnak minősíti a gépem. nem értek ezekhez a dolgokhoz. hibásan rakná fel valaki ezeket a bizonyos filmeket? vagy valamit csinálni kell ezzel a fájllal hogy kitudjam utánna csomagolni? tényleg nem nagyon értek hozzá ezért ne komplikált komennteket írjatok léci.
2011. okt. 11. 17:42
 1/3 legendavagyok01 ***** válasza:
A !ut ha jól emlékszem (nem vagyok nagy torrentes) olyan torrent letöltés, ami nincs befejezve. Ha letöltődik teljesen, akkor ez eltűnik.
2011. okt. 11. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy Utorrent-fájlokról van szó. Ezek átmeneti fájlok, tehát nem lehet kicsomagolni őket. Ha egy filmet töltesz le, akkor csakis a befejezett letöltés után lehet a filmet esetleg kicsomagolni. Azért "esetleg", mert nem értem, hogy egy filmet miért kell kicsomagolni. Letöltöm, és a megfelelő programmal nézem. Pl. Smplayerrel.
2011. okt. 11. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
sok film tömörített változtban van fent, sok kis fájlból áll..azokat kell kicsomagolni, legalább is én így csinálom. miután lejött a film, még minding ebben az ut fájlban marad, nem változik, pedig már teljesen levan töltve. ez nekem magam, kitörlöm és megpróbálom lehúzni más feltöltőtől
2011. okt. 11. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!