Milyen húsból és hogyan készül az a pecsenye, amit a pecsenyesütők árulnak a piacon, vásárban?
Figyelt kérdés
Olyanra vágyom, ami nem száraz, tehát maradnak benne a sütés után zsíros darabkák.2010. júl. 1. 16:37
2/2 anonim válasza:
Tarjából a cigánypecsenye és a lacipecsenye.Leszeletelve megsózva liszbe forgatva és forró zsíradékban sütve, de szokták vastagabbra szelve és kisebb lángon hosszabb ideig sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!