Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból és hogyan...

Milyen húsból és hogyan készül az a pecsenye, amit a pecsenyesütők árulnak a piacon, vásárban?

Figyelt kérdés
Olyanra vágyom, ami nem száraz, tehát maradnak benne a sütés után zsíros darabkák.
2010. júl. 1. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Tarja
2010. júl. 1. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Tarjából a cigánypecsenye és a lacipecsenye.Leszeletelve megsózva liszbe forgatva és forró zsíradékban sütve, de szokták vastagabbra szelve és kisebb lángon hosszabb ideig sütve.
2010. júl. 1. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!