Miért puhult meg a sült krumpli?
Figyelt kérdés
Sütöttem ki krumplit de kb olyan állaga lett mint a főtt krumplinak nem ropogós, mi lehet ennek az oka?2019. febr. 9. 21:41
2/7 anonim válasza:
Nem forro olajba raktad és megszivta az olajat a krumpli
3/7 anonim válasza:
Lejobb, ha kicsit megfőződ, majd leszárítod róla a vizet és forró olajban megsütöd.
És "C" típusú, sütni való burgonyát használj!
4/7 anonim válasza:
Mivel egybol raktad a krumplit az olajba,a rovid sutesi ido alatt a krumplibol nem tudott tavozni az osszes nedvesseg,ezert mikor kivetted,megpuhult.Ugy csinald ahogy az utolso valaszolo mondta.
Eloszor megfozod,de csak kicsit,hogy meg megmaradjon a formaja majd megtorlod papir szalvetaval es kisutod forro olajban.
6/7 anonim válasza:
Még életemben nem föztem meg elöre a sült krumplit, teljesen fölösleges!
Egyböl teszem a FORRÓ olajba, KIS adagokban, hogy ne hütse le az olajat és tökéletes, ropogós, piros lesz mindig!
7/7 anonim válasza:
#5.👍 Ez a legjobb módszer, és a legropogósabb sült krumpli! 🍟👌 Én is így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!