Mitől lett koromfekete a fagyasztott sült krumplim?
Figyelt kérdés
Most sütöttem (volna) először fagyasztott sült krumplit. Megnéztem, hogy oké, olajban süsse 10-15 percig. Az olajat a sütőlapon felmelegítettem, kisütöttem benne a hamburgerhúsokat előzőleg, aztán beleöntöttem a húsok kivétele után a krumplikat. Már az elején láttam, hogy nem lesz ez jó, mert már nagyon hamar elkezdett befeketedni és éb 6 perc után már kemény kormos lett. Hol rontottam el?2018. júl. 20. 13:27
1/6 anonim válasza:
A krumpli volt rossz minőségű. Ilyen velünk is volt.
2/6 anonim válasza:
Ott, hogy nem volt tiszta az olaj. Nem szabad a húst a krumpli előtt sütni.
3/6 anonim válasza:
A panír lemorzsolódott a húsról,megégett,majd rákerült a krumplira.
4/6 anonim válasza:
Így van, ki kellett volna cserélni az olajat a krumpli előtt.
5/6 A kérdező kommentje:
Upsz.. okés,köszi😆
2018. júl. 20. 14:13
6/6 anonim válasza:
Csak én nem értem mi történt ott?!?!
Sütőlapon olaj? Hogy nem folyt le???
Hamburgerhús bő olajban sütve???
Feketére sült krumpli???
Akármi is az igazság, ha ugyanazt az olajat használod, akkor a krumplit szokás először sütni, hogy a hús ne szennyezze be az olajat mire a krumpli belekerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!