Rakott krumpli kissé száraz lett, hogy javítsak rajta utólag?
Itt valóban csak a 7-es tud főzni. Abszolút a zsiradékon múlik, összehasonlítási alapom is van. Amíg Magyarországon éltem, a jó kis zsírosabb, de nem mócsingos igazi házi kolbásszal olyan rakott krumplik sikerültek, hogy csak na. Mióta Angliában élek, és csak ezt a száraz, ízetlen spanyol chorizot veszem (mert magyar boltba lusta vagyok átautózni 30mérföldet), azóta száraz, ízetlen a rakott krumplim, pedig egy kb.30x40-es tepsire minimum 700g tejfölt teszek, és még plusz olajat is. Úgyhogy a kolbászon, zsiradékon múlik, hogy mennyire marad száraz.
Eddig az OFF, mivel nem az volt a kérdés, hogy hogyan csinálja legközelebb, hanem UTÓLAG hogyan javíthat rajta. Én is egy kis olajos tejföllel javítanék rajta, vagy ha még nagyon sok van, egyszerűen átmozgatnám, keverném, plusz kolbászt tennék rá, és sütném.még egy kicsit, persze még egy kis tejföllel a vegén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!