Rakott krumpli rétegek közé mit tegyek, hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2 napra kellene csinálnom..2012. dec. 4. 10:57
1/9 anonim válasza:
tejfolet, tejet. de felmelegiteskor ugysem lesz szaraz
2/9 anonim válasza:
Szerintam csináld, ahogy szoktad, krumpli, tojás, kolbács rétegekkel, majd próbáld ki az én öntetemet. Nem fogsz csalódni. Füstölt szalonnát piritok, majd hagyon kihkülni. Ebbe belekeverek jó sok tejfölt, 2 nyers tojást, sót, vegetát, esetleg kis borsot. Jól elkeverem, és ráöntöm a rétegezett ételre. Igy sütöm kb l órát l70 fokon. Ha szép sárga a teteje, akkor kész.
3/9 anonim válasza:
Süsd meg a beleszánt kolbászt előre, annak a zsírjával és tejföllel locsold bőven a sorok között.
4/9 anonim válasza:
Èn mindég kolbásszal és virslivel csinálom.Krumpli,fött tojás,kolbász virsli karikák,mjd ízesített tejföl.Majd ismét krumpli.Ès így tovább.A tetejét megkenem a maradék tejföllel és sajttal megszórom.Isteni. :)
5/9 anonim válasza:
2 dl Főzőtejszín összekeverni 1 egész nyers tojással és azt közé öntöd.Nagyon finom lágy ízt ad az ételnek. :)
6/9 anonim válasza:
Természetesen 20%-os tejföl ajánlatos.
7/9 anonim válasza:
sok tejföl és tejszín összekevereve
9/9 anonim válasza:
Én besamelt öntök a rétegek közé, így nagyon finom szokott lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!