Krumpli pürét sürübbre vagy kicsit folyósra csinálod?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 15:40
1/9 anonim válasza:
Olyan "krumplipüré állagúra". :)
De ha nem esszük rögtön, akkor inkább kicsit folyósabbra, mert az állás során megkeményedik.
2/9 anonim válasza:
Én mindig folyékonyabbra. A krumplipürét imádom, de azt nem szeretem, mikor hidegen besűrűsödik.
3/9 anonim válasza:
kicsit lágyra, de nem folyósra. ha adagolom, megtartja a kanál formáját, nem folyik le róla:)
4/9 anonim válasza:
Közepesre, ha magától szétfolyik, az túl lágy, ha meg kimondottan vágni kell, túl kemény. Nekem akkor izlik, ha lehet formázni, de laza, puha emellett.
5/9 anonim válasza:
Lehet egyedül leszek?Én inkább sűrűbbre csinálom, vaj vagy margarin és egy nagyon kevés tej.
6/9 doboszoli válasza:
Olyanra, hogy éppen megálljon a villán.(mint a kocsonyát is)
Ám egy dologhoz ragaszkodom: a klasszikus teavaj.
Feleségem véleményét a dologról nem adnám közzé...
7/9 anonim válasza:
Doboszoli: tökéletesen igazad van, a krumplipüré CSAK vajjal jó, a margarin elrontja,úgy szerintem ehetetlen.
8/9 doboszoli válasza:
Ez csak az én hisztim..., de így szeretem.)
9/9 anonim válasza:
Az azért erős túlzás, hogy margarinnal ehetetlen....sokan megennék azt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!