Hogy csináljam sűrűbbre a paradicsomszószt?
Figyelt kérdés
Soha nem sikerül szép sűrűre. Még nem rég kezdtem el főzőcskézni. 3 literes edényben szoktam főzni. Ehhez a lábashoz milyen arányokat rakjak, hogy szép sűrű legyen?2010. febr. 9. 18:05
1/2 anonim válasza:
Készítek egy világos rántást (2-3 kanál olaj vagy zsír, 2-3 kanál liszt), tűzről lehúzva felöntöm egy üveg (saját) paradicsomlével. Teszek bele kis sót, cukrot, zellerzöldet, esetleg egy hagymát négyfelé vágva. Ha a hagyma megfőtt, készen van, ezután a hagymát és a zellert kidobom.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 9. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!