Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam sűrűbbre a...

Hogy csináljam sűrűbbre a paradicsomszószt?

Figyelt kérdés
Soha nem sikerül szép sűrűre. Még nem rég kezdtem el főzőcskézni. 3 literes edényben szoktam főzni. Ehhez a lábashoz milyen arányokat rakjak, hogy szép sűrű legyen?
2010. febr. 9. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Készítek egy világos rántást (2-3 kanál olaj vagy zsír, 2-3 kanál liszt), tűzről lehúzva felöntöm egy üveg (saját) paradicsomlével. Teszek bele kis sót, cukrot, zellerzöldet, esetleg egy hagymát négyfelé vágva. Ha a hagyma megfőtt, készen van, ezután a hagymát és a zellert kidobom.
2010. febr. 9. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!