Ugye még jó a mézeskalács tészta?
Ha 31-én csináltam meg a mézeskalács tésztát,de még maradt belőle,és hűtöben volt,ugye még fogyasztható?
És eléggé megkeményedett...hogy tudnám újra nyújthatóvá csinálni?
Illetve ha csináltam mezeskalács hazat,az is jo még?nincs összeragasztva,csak a darabok vannak meg,konyhában egy tálcán volt eddig.
És ti megeszitek a mézeskalács házat is,ugye?
Bocsi az ennyi kérdésért:)
TErmészetesen felhasználható, eredetileg a mézeskalács tésztáját több hétig érlelték sütés elött.
Ha pár napig hötüben volt, akkor semmi baja, pár órával korábban vedd ki a hütöböl, akkor nyújtható lesz. A benne lévö méz keményedett meg, ha felmelegszik szobahömérsékletre, akkor megint puhább lesz. HA elkezdenéd bármivel is higítani, akkor utána nem nyújtható, ragacsos valami lesz belöle.
A megsült mézeskalács-házat meg természetesen meg lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!