Gesztenyékémhez ízben illik a mézeskalács ízű tészta?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 15:28
1/8 A kérdező kommentje:
gesztenyekrémhez..
2018. nov. 26. 15:30
2/8 anonim válasza:
Nekem illene, mert mindkettőt imádom.
3/8 anonim válasza:
Ember, de jó ötletet adtál, köszi. Kipróbálom én is, igazi karácsonyi finomság lesz.
4/8 kreténpali válasza:
Mézeskalács ÍZŰ tészta. WTF! Port használsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Karácsonyi recept verseny lesz, majd a cégünknél és erre 2 ízre gondoltam, hogy párosítanám valamilyen süti formában. Nem volta benne ,biztos, hogy jó ötlet e.
2018. nov. 26. 16:27
6/8 anonim válasza:
Lidlben láttam mézeskalács fűszeres gesztenyemasszát, biztos finom együtt. Igazi karácsonyi ìz! Én még egy kis narancsot (pl narancslekvár vagy likőr) tennék hozzá, hogy ne legyen nagyon édes.
7/8 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik, szívesen kipróbálnám.
8/8 kreténpali válasza:
Igazából tök mindegy mit teszel bele, mert a por nátrium glutamát tartalma garantálja a sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!