Mi az a gyöngyöző víz?
Figyelt kérdés
A virsli csomagolása azt írja, hogy gyöngyöző vízbe tegyem a virslit.2018. dec. 30. 18:50
1/9 anonim válasza:
Amikor bubizik a viz, mintha gyongyok lennenek benne aztan elkezd forrni.
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem forrásban levő vízről beszélnek?
2018. dec. 30. 19:02
3/9 anonim válasza:
:D
Mikor kezd forrni még nem bugyog csak kisaprò buborékok képződnek amugymeg azt azért irja higy ha nemforr de legalább gyöngyöződjön mert akkor már bőven 80 celziusz felettvan a viz és az esetleges baktériumok akkormár biztos elpusztulnak de a virslit főzöd nem?szòval nezavarjon a csomagoláson leirt hülyeség...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenki jó fej. BÚÉK!
2018. dec. 30. 19:14
5/9 anonim válasza:
Mellesleg az igazi virsli hőkezelt termék, tehát elvileg nincs ott már semmi elpusztítani való, ezért igazából csak megmelegíteni kell, nem főzni (ezért ehető nyersen is)
6/9 anonim válasza:
Igen de a virsli finom fozve :)
Igen kerdezo a meg nem forrasban levo vizet hivjak gyongyozo viznek, latni fogod mikor kis apro buborekok keletkeznek es felmennek a felszinre
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként nem könnyű eldönteni, hogy mikortól forr a víz.
2018. dec. 30. 21:00
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg ezzel egyedül vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
:(
2018. dec. 30. 22:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!