A tofut hogy lehet legegyszerűbben serpenyőben elkészíteni úgy, hogy íze is legyen?
Figyelt kérdés
2018. dec. 21. 08:21
1/4 anonim válasza:
Először kikell préselni belőle a vizet. Én édes chili szószban szoktam pácolni vagy fokhagymás olajban pár percig.
2/4 anonim válasza:
Étolajat, reszelt fokhagymát, sót, borsot, egy mokkáskanál mustárt összekeverek, ebben pácolom kb. 10 percig. Utána serpenyőben, pár csepp olajon mindkét felét megsütöm. Így nagyon finom íze van. Nagyon szeretjük:)
3/4 anonim válasza:
Nem a serpenyőben elkészítés a titka, hogy legyen íze, hanem a pác és a pácolási idő hossza.
4/4 anonim válasza:
Legegyszerűbben úgy, hogy nyakon öntöd szójaszósszal és wokban pirítod, míg nem lesz egy kis "kérge".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!