Hogyan, mivel lehet a tésztát a legegyszerűbben megfűszerezni, ha nincs hozzá szósz?
Pl. főzök tésztát, de nincs idő másra, ezért előveszek egy virslit a hűtőből, megmikrózom, és rákarikázom, hogy legyen valami anyag is benne.
De így ugye a a tésztának nincs sok íze, mert nincs szósz rajta. Mivel lehet ilyenkor fűszerezni a tésztát, hogy pl. egy ilyen kombinációnak legyen valami ételjellege, ne csak üres tészta legyen virslivel?
Akkor még hozzáteszem, hogy mondjuk tejföl, sajt sincs otthon.
Van olívaolaj meg különböző zacskós fűszerek. Ezekből ki lehet hozni valamit egy-két perces fűszerkombinációt, amitől ízesebb lesz a tészta?
Ki
De ha felsorolod mi van otthon írok pár 10 perces receptet
"ha felsorolod mi van otthon írok pár 10 perces receptet"
Ez a helyzet nem a mostani állapot, mert akkor írni sem lenne időm. :)
De volt már ilyen, hogy dolgom volt, és gyorsan kellett valam kaja úgy, hogy nemigen volt semmi otthon a virslin kívül (egyedül élő férfiember vagyok), és főzésben is csak annyi fért bele, hogy feltettem a tésztát főni, de arra már nem volt időm, hogy mellette szószt is készítsek.
Szóval a kérdés úgy értendő, hogy mondjuk csak tészta, virsli, olívaolaj és fűszerek vannak kéznél, és ilyen megkötések mellett mi az, amit ebből ki lehet hozni minimál idővel.
A múlton már nem tudunk változtatni, de legközelebbi bevásárlásodnál vegyél egy pár üveg kész szószt és a hirtelen kialakuló problémát orvosold valamelyikkel!:)
... és utána sose hagyd kifogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!