Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell olyan gyümölcslevest...

Hogy kell olyan gyümölcslevest csinálni, ami nagyban hasonlít a menzai gyümölcslevesre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen a menzás, de én a gyümölcsöket cukrozott, szegfűszeggel ízesített vízben főzöm meg, és a gyümölcshöz illő pudingporral sűrítem. Bár a tejszínes és vaníliás mindegyikhez megy.
2010. jún. 27. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
100%

A menzai gyumileves receptje:

1 uveg meggy befott

5 db szegfuszeg

1 csipet fahely

5 ek cukor

2 ek etkezesi kemenyito


A kemenyito kivetelevel mindent beleontesz egy labasba, adj hozza 1 liter vizet, egy decinyit tegyel felre egy poharban, a tobbit forrald ossze. A decinyi leben keverd el a kemenyitot es folyamatos keveres mellett add hozza..

Kesz! Joetvagyat!

2010. jún. 27. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Abban meggy van, sok cukor és lisztes és tejjel készül
2010. jún. 27. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
így: [link]
2010. jún. 27. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
szarjál és edd meg+egy kis gyümölcs, ami lehetőleg penészesxd
2010. jún. 28. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Spórold ki belőle a gyümölcsöt és a cukrot! Sok lisztel készíts habarást! Nem baj ha csomós marad, persze vizes tejjel, attól lesz menzás jellegű! Tegyél bele sok-sok őrölt fahéjat és szegfűszeget, meg sok sót! Sok sikert!!!
2013. jún. 13. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!