Most akkor Salt Bae-nek van igaza, és a steak-et csak sütés után szabad sózni?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=VuG7tSVYUqM
Én eddig alapvetően mindig közvetlen sütés elött sóztam.Rosszul csinálom ezek szerint?
2018. dec. 14. 15:53
1/4 anonim válasza:
Igen. Sütés után.
Igen. Rosszul csináltad eddig.
2/4 anonim válasza:
Ha neked jó úgy, ahogyan csinálod, nem tudnám azt mondani, hogy nem jó. Én nem eszek steaket, de sózok dolgokat előre, amiről azt írják, hogy csak utólag vagy a végén szabad. Mivel nekem így logikus és tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel, kicsit sem érdekel a hivatalos álláspont.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor következőre utólag sózom.
A borssal mi a helyzet?
2018. dec. 14. 21:15
4/4 anonim válasza:
Borsozni nyugodtan lehet elotte is a soval az a baj hogy ha elore megsozos konnyeben kiszarad ezert szoktak sutes utan mivel akkor mar kerget sutnek ra igy nem szarad ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!