Nem sűrűsödik be a mártás. Mit csináljak?
2018. dec. 10. 15:50
1/7 anonim válasza:
Bármivel besűrítheted, a liszt is jó, csak ne a kész forró mártásba tedd simán a lisztet. Hanem előbb keverd csomómentesre a lisztet minimális hideg vízzel, és úgy adagold a mártáshoz.
2/7 anonim válasza:
Tehetsz hozzá lisztet, nyilván sűrűbb lesz, de nekem a kép szerint - már amennyire onnan megállapítható - elég folyósnak tűnik.
3/7 A kérdező kommentje:
kis tejföllel kevertem be a lisztet, az úgy jó? mondjuk most már mindegy, lesz ami lesz :D
2018. dec. 10. 16:01
4/7 anonim válasza:
#3
Jó, de tegyél bele egy kis lét is, alaposan keverd ki, mert a csak tejföl liszt kombótól lehet, hogy nokedlis lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget Mindenkinek. Végül egész jó lett :)
2018. dec. 10. 17:04
6/7 anonim válasza:
A rizs liszt egyébként is kevésbé sűríti az ételt, mint a búza liszt, én 2dl folyadékhoz teszek 1 evőkanál rizslisztet, akkor lesz elég sűrű a mártás. Persze ez is, mint sok minden más, ízlés kérdése.
7/7 anonim válasza:
Legközelebb ilyet tarts otthon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!