Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem sűrűsödik be a mártás....

Nem sűrűsödik be a mártás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

[link]


még egy kis liszt hozzá?


2018. dec. 10. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármivel besűrítheted, a liszt is jó, csak ne a kész forró mártásba tedd simán a lisztet. Hanem előbb keverd csomómentesre a lisztet minimális hideg vízzel, és úgy adagold a mártáshoz.
2018. dec. 10. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz hozzá lisztet, nyilván sűrűbb lesz, de nekem a kép szerint - már amennyire onnan megállapítható - elég folyósnak tűnik.
2018. dec. 10. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
kis tejföllel kevertem be a lisztet, az úgy jó? mondjuk most már mindegy, lesz ami lesz :D
2018. dec. 10. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3

Jó, de tegyél bele egy kis lét is, alaposan keverd ki, mert a csak tejföl liszt kombótól lehet, hogy nokedlis lesz.

2018. dec. 10. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget Mindenkinek. Végül egész jó lett :)
2018. dec. 10. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A rizs liszt egyébként is kevésbé sűríti az ételt, mint a búza liszt, én 2dl folyadékhoz teszek 1 evőkanál rizslisztet, akkor lesz elég sűrű a mártás. Persze ez is, mint sok minden más, ízlés kérdése.
2018. dec. 10. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Legközelebb ilyet tarts otthon:

[link]

2018. dec. 17. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!