Hogyan készül a megymártás és a hozzávaló "dara"?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 14:58
1/2 anonim válasza:
A meggyet kevés vízben megfőzöd és tejjel kevés liszttel behabarod.
A búzadarát megpirítod olajon és vízzel felöntve párolod egy ideig.
2/2 anonim válasza:
Vagy így.
A meggyet vízben megfőzöd, s közben 1 tojást, ízlés szerint cukrot, és kb 4 ek kanál lisztet kikeversz, majd felöntesz egy kis vízzel. Ezzel is sűrítheted a meggymártást. (Tejérzékenyeknek ajánlva.)
Anyósom, keményítővel és tejföllel sűríti, úgy is finom.
Üdv!
ui.: dara ugyanúgy, ahogy az elöttem levő leírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!