Hogyan készül az éttermi/menzai párolt rizs?
Figyelt kérdés
Szeretném otthoni körülmények között elérni ugyanazt az állagot, amit étteremben lehet tapasztalni. Mennyire számít a rizs fajtája?2010. jún. 26. 00:14
1/1 anonim válasza:
menzán mi úgy készitettük, hogy a rizst először forró olajban vagy zsirban kicsit megpiritottuk, úgy hogy néhány szemen látszódjon a barnaság! Azután kétszeres vizzel felöntöttük, egy kis sóval és pontosan 10 percig főztük, utána pedig a gázt elzárva 10 percig letakarva pároltuk! Igy biztos jó lesz! a rizs fajtája nem számit, az olcsót használtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!