Máglyarakáshoz friss kifli nagyon rossz?
Figyelt kérdés
A barátom kitalálta, hogy együnk máglyarakást. Minden van itthon hozzá, csak kifli vagy hasonló nincs. Ha boltban veszek friss kiflit az ront az állagán? Vagy jobb ha kalácsot veszünk akkor már? Mert azt hallottam az is jó bele.2018. nov. 11. 11:02
1/6 anonim válasza:
Mind a kettő jó, nem muszáj szikkadtnak lennie. A kalács finomabb.
2/6 anonim válasza:
A kaláccsal finomabb, mint a gumiszerű kiflikkel.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, lekéstem-e már, de ha elmész a boltba kifliért, kérdezd meg, van-e szikkadt kiflijük. Majdnem mindenhol lehet kapni (ráadásul olcsóbban adják). Finomabb vele. Ha a friss kiflit, vagy kalácsot tejbe áztatod, mancsos lesz. Ezért jobb a szikkadtabb-szárazabb ehhez az ételhez.
4/6 anonim válasza:
Ha friss kifliből, kalácsból készíted, akkor értelemszerű, hogy előtte nem kell beáztatni.
Mondjuk én a szikkadtat sem áztatgatom, hanem összekeverem a tejes-tojásos-cukros lével és ezt az elegyet terítem a tepsi aljára. Én teszek bele még reszelt narancs és citromhéjat is, az almát narancslében dinsztelem.
Ami kerül rá soronként, a fahéjas almán és a tésztán kívül, az dió és házi baracklekvár.
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen. Megkérdezem a szikkadt kiflit, ha az nincs akkor pedig kalácsot veszek. A narancslé és a citromhéj nagyon jó ötlet. :) Köszönöm a tanácsokat.
2018. nov. 11. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!