Tepsis burgonya hogy készül?
Figyelt kérdés
Szalonnát és hagymát akarok tenni bele,de nem tudom hogy csináljam.Hagyma kell bele?Mivel fűszerezzem?2008. nov. 5. 14:59
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy egy tepsit vékonyan kizsírozok (azért csak vékonyan, mert a szalonnából is kisül a zsírja), az aljára karikázok krumplit, a tetejére hagymakarikákat teszek. Az egészet megborsozom, ételízesítővel beszórom, majd jöhet megint egy réteg krumpli és hagyma, majd a fűszerezés. A végén a tetejére csak krumplit teszek és a fűszereket, majd a szalonna szeleteket. Kb. 20 percig úgy sütöm, hogy le van alufóliázva, majd leveszem róla és úgy sütöm tovább. a szalonnákat közben 1-2 -szer megforgatom, hogy jó ropogósra süljön!
2/3 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy a krumplit lenyomod krumplinyomóval vagy hasábokra szeled, ezt belerakod valami sütőedénybe, raksz rá szalonna kockákat, vékonyra szelt hagymakarikákat és ezt összekevered, egy evőkanál vajat is teszel bele. Nem kell kizsírozni az edényt és nem kell ételízesítő.
3/3 anonim válasza:
Én is ugy csinàlom mint az elsö vàlasz iroja,csak én nem zsirozom,hanem olajjal csinàlom,mert ugye én nem szalonna csikokat sütök,hanem csirkecombokat .
De én is ételizesitözöm,meg sozom,borsozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!