Kastély burgonya hogyan készül?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:02
1/1 anonim válasza:
Kastélyburgonya / Latsia
A krumplit meghámoztam, negyedekre vagy cikkekre vágtam.
Egy méyebb tálba olajat, sót, borsot összekevertem és a krumplit beleforgattam kézzel.
Egy tepsire sütőpapírt tettem és ráöntöttem a krumplit.
220 fokon 20-25 perc alatt készre sütöttem.
- szoktam fűszereket vagy friss fűszernövényt aprítva is a krumplihoz keverni /rozmaring, oregano, kakukkfű jól megy hozzá/
- most nem kevertem hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!