Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kastély burgonya hogyan készül?

Kastély burgonya hogyan készül?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Kastélyburgonya / Latsia


A krumplit meghámoztam, negyedekre vagy cikkekre vágtam.

Egy méyebb tálba olajat, sót, borsot összekevertem és a krumplit beleforgattam kézzel.

Egy tepsire sütőpapírt tettem és ráöntöttem a krumplit.

220 fokon 20-25 perc alatt készre sütöttem.



- szoktam fűszereket vagy friss fűszernövényt aprítva is a krumplihoz keverni /rozmaring, oregano, kakukkfű jól megy hozzá/

- most nem kevertem hozzá

2009. máj. 4. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!