Elsóztam a porkoltet. Az uram megol. Hogy javitsam ki?
Figyelt kérdés
Jaj mar nagyon ehes lesz mire hazaer, de tiszta so a kaja, meg en se birtam enni belole. Azt mondta alig varja hogy egyen belole. Most nagyon rosszul erzem magam.2018. okt. 18. 16:56
1/12 anonim válasza:
Tegyél bele krumplit főz paprikás krumplit
2/12 anonim válasza:
Az a jó megoldás, krumpli plusz víz. Jó már nem lesz, max jobb.
4/12 anonim válasza:
Krumplit tegyél bele, az elveszi a sós ízt.
Esetleg főzz hozzá rizst, tarhonyát, tésztát só nélkül.
5/12 anonim válasza:
Rizses hús, a rizst só nélkül főzd meg. Vagy ha marhapörkölt, csinálhatsz belőle gulyáslevest.
6/12 anonim válasza:
Én se tudok mást mondani, krumpli, víz, galuska... Muszáj valamivel hígítani. Ha szereti a sok kenyeret hozzá, az is enyhít valamit, bár direkt sótlan kenyeret azért nem sütnék s bizonyára idő sincs már rá. De rendes kenyérrel is sokkal jobb a helyzet.
Sokszor annyi sót azért csak nem raktál bele, vagy megborult az edény? Mi ezért használunk kanalat a sózáshoz.
Részvétem, de van ilyen, tudod... Van, aki kiejti a kezéből a tálalóedényt, én csak el szoktam égetni néha ezt-azt kicsit... Sajna még aki főzni tud, azzal is megesnek dolgok :(
7/12 anonim válasza:
Ha az urad megol, akkor egy ferjcseret javaslok 😊
8/12 anonim válasza:
Lehet mar keso, megettetek valahogy, de ha maradt belole meg, akkor adj hozza tejfolt, tompitja az izeket es legyen nokedlivel, tesztaval
9/12 anonim válasza:
érdekes itt ez a naivitás, senkiben sem merült fel hogy lehet hogy csak egy unatkozó kamukérdés. ilyen szépen körbemagyarázni egy elsózást, főleg ilyen egyszerűbb témában amire két szóban rákeresve tippeket kapna googleben...
10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, vegul tejfolt tettem bele es igy megettuk! Bar igy is eleg sos volt, de az uram nem volt nagyon merges . De azert mondta, hogy jo hogy csak 2 adafot foztem
2018. okt. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!