S. O. S hogyan javítsam ki a fokhagymás csirkecomb fiaskómat?
Figyelt kérdés
Sütőben sütöttem csirkecombot, de túl sok fokhagymát tettem rá, ráadásul pépeset. Mostmár utálom a szagát is az egésznek. De nagyon. Mit tehetek vele, hogy megváltozzon a jellege? Mustárral bekenni és picit átsütni milyen ötlet? Vagy grillkrémmel?2014. szept. 23. 13:08
1/6 anonim válasza:
esetleg használd fel egy kis csirke salihoz, vagy valami rakott tésztához
2/6 anonim válasza:
Én kicsontoznám, és krumplipürével beburkolva átsütném, vagy egy leveskockából készített alaplében kicsit párolnám.
3/6 anonim válasza:
Én megenném.
Ne fűszerezd tovább semmi esetre sem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Nem tudom mi ütött belém, hisz jól főzök. Krumplipürét nem ehetek, mert diétán vagyok. Végül begrillkrémeztem, és átforgattam serpenyőben, annyira így elment az a rossz íz és szag, hogy ehető legyen.
Utolsó: ha megennéd, én nem sajnálnám :) .Mondjuk amúgy sem, ha finom lenne.
2014. szept. 23. 17:34
5/6 anonim válasza:
Igazábol a grill dolgokat is kerülni kell, ha diétán vagy!
6/6 anonim válasza:
A fokhagyma soha nem lehet túl sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!