Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S hogyan javítsam ki a...

S. O. S hogyan javítsam ki a fokhagymás csirkecomb fiaskómat?

Figyelt kérdés
Sütőben sütöttem csirkecombot, de túl sok fokhagymát tettem rá, ráadásul pépeset. Mostmár utálom a szagát is az egésznek. De nagyon. Mit tehetek vele, hogy megváltozzon a jellege? Mustárral bekenni és picit átsütni milyen ötlet? Vagy grillkrémmel?
2014. szept. 23. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
esetleg használd fel egy kis csirke salihoz, vagy valami rakott tésztához
2014. szept. 23. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kicsontoznám, és krumplipürével beburkolva átsütném, vagy egy leveskockából készített alaplében kicsit párolnám.
2014. szept. 23. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Én megenném.

Ne fűszerezd tovább semmi esetre sem.

2014. szept. 23. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket. Nem tudom mi ütött belém, hisz jól főzök. Krumplipürét nem ehetek, mert diétán vagyok. Végül begrillkrémeztem, és átforgattam serpenyőben, annyira így elment az a rossz íz és szag, hogy ehető legyen.

Utolsó: ha megennéd, én nem sajnálnám :) .Mondjuk amúgy sem, ha finom lenne.

2014. szept. 23. 17:34
 5/6 anonim válasza:
Igazábol a grill dolgokat is kerülni kell, ha diétán vagy!
2014. nov. 16. 00:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A fokhagyma soha nem lehet túl sok :)
2014. nov. 19. 23:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!