Nagyon száraz lesz a mézespuszedlim miután kisült, hogy javítsam a receptjét?
Figyelt kérdés
Tegyek esetleg több folyadékot bele vagy inkább zsiradékot?
Próbáltam már a dobozos-elzárós és az almás megoldást is, de kőkemény maradt.
Másik kérdésem, hogy hogy tudnék neki olyan szép fehér, sima bevonatot készíteni?
2012. dec. 10. 14:41
1/1 anonim válasza:
Úgy tudom, a mézespuszedlit el kell tenni 1-2 napra, akkorra megpuhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!