A fasirt golyókat, hogyan kell tepsibe sütni, hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 09:58
1/3 anonim válasza:
fújsz rájuk olajat, vagy kicsit alá, esetleg zsírt... elvileg az lenne a lényege, hogy ne legyen olajos a fasírt, szóval akkor inkább csak fújkáld meg többször is, és akkor nem is lesz büdös a konyha.
2/3 anonim válasza:
Soha nem volt száraz és soha nem fujkáltuk. Lehet az arányaival van gond.
3/3 doboszoli válasza:
70-30-as hús-zsír arányú húsból, úgy, hogy a golyók tetejére sütés előtt borsónyi hideg zsírt teszel.
Garantáltan finom lesz, és nem lesz száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!