Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csinâljam hogy ne...

Hogyan csinâljam hogy ne legyen száraz?

Figyelt kérdés
Ma kukoricâs hagymás csirke lesz a menü na és elsőnek csinálom, csikozva kell kisütni és fèlek hogy szâraz lesz! A gyrost is egyben sütöm ki és aztân csikozom mert úgy nem szárad!
2012. júl. 25. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
ha megpirult rendesen, át is pároltad puhára nem lesz száraz. fedő alatt párold. esetleg egy kis főzőtejszínnel gazdagíthatod, miután a a kukoricát is beletetted.
2012. júl. 25. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól írták előttem. Plusz ha úgy döntesz, hogy tejszínt is raksz bele, akkor főzés előtt lelocsolhatod vele a húst, átforgatod és hagyhatod úgy állni min. fél órát, akkor 100%, hogy nem lesz száraz.
2012. júl. 25. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!