Hogy lehetne megoldani, hogy a csibe ne legyen száraz?
1-eske nagyon jól írja.
Ha viszont kifejezetten csak mellehúsa (az a legszárazabb rész), akkor ahhoz a sülthöz biztosan valami szaftos mártást, szószt, valami hasonlót készítenék a köreten kívül, amivel a sültet meg tudnám még locsolni a tányéron.
Melle húsa sütve ehetetlen.
At6 első jól írja.
ma 18:39-es: a mellehúsa sem ehetetlen sülve, legfeljebb te nem tudod elkésziteni.
A csirkéhez sosem szoktam külön még zsiradékot meg vizet tenni, elég, ha hideg sütöbe téve kezded el sütni, akkor enged anyi levet meg zsirt, hogy megsül. Eleinte takard le, hogy párolódjon, és ha puha, akkor erös lángon süsd át. Igy nem lesz száraz, finom omlós lesz a húsa és ropogós a böre.
18,39 vagyok.
Talán összetévesztettél a 18,34-el. Én is azt magyarázom neki, hogy "tudni kell" elkészíteni, és akkor nem fogja azt mondani, hogy ehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!