SOS elrontottam a receptet, hogy javítsam ki?
Figyelt kérdés
0,8-0,9 dl víz helyett 8-9 dl-t majdnem beletettem, utána láttam hogy nem stimmel valami! Nem akarom kidobni, mivel drága, növényi alapanyagú dolgokat tettem bele! SOS, és holnapra kell2016. dec. 5. 18:26
2/9 A kérdező kommentje:
vagy úgy is lehet, hogy ezt újracsinálom, és ebből a tésztából csinálok egy másik féle sütit, mondjuk muffint, ami hígabb állagú kell hogy legyen... ötlet??? :S
2016. dec. 5. 18:31
3/9 anonim válasza:
Hát ez nehéz kérdés
Ha nem baj hogy jóval több lesz a mennyiség,mint amit terveztél akkor minden alapanyagot annyival növelsz,mint amennyivel a vizet
4/9 anonim válasza:
Amit a második kommentedben írtál az is jó ötlet;)
5/9 anonim válasza:
hat a kb 1 dl es a majdnem 1 liter kulonbseget egy kisse nehez kijavitani.... most vagy mindenbol aranyosan ugyanannyival tobbet raksz bele, es lesz 10x ennyi kajad, vagy kidobod.
6/9 anonim válasza:
Javítsd ki a receptet úgy, hogy ne a 0,8-0,9 szerepeljen benne, hanem az, hogy 2 kávéspohárnyi.
7/9 anonim válasza:
Nyakát törném annak aki úgy ad meg mértékegységeket, hogy "kávéspohár", "bögre" , "késhegynyi", "csipetnyi", előbbire meg csak-csak van szabvány méret es utána lehet nézni, mert honnan tudjam másnak mekkora kávés csészéje van, vagy bögréje, na de a többi... A kedvencem a "kk", ami neha kis kanál neha kávés kanál, ami amugy mokkás kanál máshol... Pont jo igy a recept.
8/9 A kérdező kommentje:
Tovabb olvasva rajottem, hogy meg ezen felul kell a tesztajaba viz, igy olyan nagy hibat nem vetettem, de meg igyis tul puha, nem tudom nyujtani, pedig 2 marek lisztet adtam meg hozza.
2016. dec. 5. 19:08
9/9 anonim válasza:
A hozzávalókat elnézve 100%, hogy a vizen meg a són kívül semmiből nincs több otthon, még dupla adagnyi sem, nemhogy 10x annyi. :D
Próbálj meg rákeresni az alapanyagokra, hátha találsz hasonló receptet, amibe ezek kellenek, de én sok reményt nem fűznék hozzá.
Talán ha keversz még hozzá lisztet, margarint, amíg tésztásabb állagú lesz, akkor megmenthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!