Ha elfelejtettem a tejfolbe lisztet tenni, a habarashoz, a porkoltbe lehet potolni ugy, hogy egy kicsit megszorom a porkoltet egy keves liszttel es jol elkavarom? Vagy az nagyon gaz?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 19:58
1/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. márc. 24. 19:58
2/8 anonim válasza:
Hideg vízzel kavard be a lisztet
3/8 anonim válasza:
Pörköltbe tejfölt? Milyen pörkölt? Mert sertésbe- vagy marhába nem szoktak tenni. Azzal pont az csinálják, amit írsz, megszórják a tetejét nagyon kevés liszttel, elkeverik és összeforralják. Nem kell higítani vízzel!!! Csak elrontja, ráadásul a lisztes víz becsomósodik.
4/8 anonim válasza:
ez már nem pörkölt, hanem paprikás...
Igen, megszórhatod a tetejét, de ne keverd meg.
5/8 szaszaa11 válasza:
Ha az a baj hogy túl híg lett, törhetsz bele főtt krumplit is, attól sűrűsödik.
6/8 anonim válasza:
Főtt krumplit a pörköltbe, atyaúristen, mi a fenének írnak ide egyesek???
7/8 anonim válasza:
Ossze fog csomosodni, nem fogod tudni normalisan elkeverni.. de amugy egyaltalan nem szuksegszeru a paprikasba a liszt. En pl sosem teszek. Igy tuti nem lesz csomos, az izen meg nem valtoztat semmit.
8/8 szaszaa11 válasza:
Igen, ha főtt krumplit nagyon pépesre törsz, és jól elkevered, kiválóan lehet vele sűrítenim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!