Maradt tegnap deluranrol bolognai ragum egy keves de elfelejtettem este a hutobe rakni ott maradt az asztalon, igy csak reggel valamikor tettem be a hutobe. Szerintetek eheto meg vagy dobjam ki? nem tudom eldonteni h jo e meg vagy nem
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 21:59
1/3 anonim válasza:
Melegítsd meg, és úgy kóstold meg - ha romlott lenne, akkor nagyon észrevehetöen rossz ízü. De valószínüleg semmi baja sincs, de ha nincs tossz íze, nem büdös, akkor nyugodtan edd meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Parom szerint semmi baja nem volt meg nem ereztuk h budos,mikor megmelegitettuk akkorsem,normal szaga volt...ugyhogy megettuk...:) max holnap lesz egy kis nagy dolgunk,de remelme semmi komoly meg ha ugyis volt h szar volt csak mi hulyek meg ahhoz igy h eldontsuk jo vagy nem.:)
2016. nov. 19. 22:22
3/3 anonim válasza:
Ha nem egy 30 fok meleg konyhában lett hagyva éjszakára, semmi baja nem lesz. Néha én is kint szoktam hagyni éjszakára a főtt ebédet, mert nincs kedvem este elpakolászni a hűtőbe, esetleg estefele sikerült végeznem vele és még meleg ahhoz, hogy a hűtőbe tegyem, stb. A főtt ételek nem romlanak meg csakúgy, mintha egy nyers húst kinn felejtenél a konyhapulton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!