Tegnapelőtt delutan főzött, azota hűtőben tartott bolognai ragu ma meg jo?
Figyelt kérdés
Tul lottem a mennyiséget, es nem lenne szívem kidobni.2016. okt. 27. 10:11
1/5 anonim válasza:
Jó, de akár fagyaszthatod is, ha nem keverted össze a tésztával.
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg. :-) Nem kevertem, azt ma akarom. Hó vége van... :-(
2016. okt. 27. 10:33
3/5 anonim válasza:
Ha a ragut lefagyasztod, a kifőzött tészta tökéletes lehet sajtos tészta, mákos-diós, vagy éppen egy adag krumplis tészta is kijön belőle, vagy mint a tojásos nokedli, de most tojásos tészta. Vagy pirított grízzel + lekvárral édesen is szeretem. :))
4/5 anonim válasza:
Ha jó a hűtőd, akkor semmi baj, simán ehető még, de tovább már ne várj vele.Még most tedd fagyasztóba a felesleget.
5/5 anonim válasza:
4-5 napig teljesen jó, én egy hétig szoktam enni, ha túl sokat főzök belőle, és még soha nem volt semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!