A bolognai ragu teszta nelkul mennyire fer bele a dietaba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem tokeletes, de ezt keszitettem es nem vilt idom magamnak kulon fozni.... kivancsi vagyok a velemenyetekre?2014. jún. 21. 21:54
1/7 anonim válasza:
Hát ha meg bírod enni akkor nyugodtan.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert sok paradicsommal csinaltam, nem konzervbol vagy ilyesmi.
2014. jún. 21. 22:09
3/7 anonim válasza:
OMG elottem lévo, elgurult a gyogyszer??? hisz menj ki Afrikaba es adakozz ne a szadat jártassad!!!! amugy meg ha most akarod enni mar ilyen keson hat nem ajanlott!!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vacsoraidoben volt csak siettem, mert utana meg volt dolgom. Nyilvan nem igy eszek en sem, csak a tesztat akartam megsporolni. Koszi
2014. jún. 21. 22:28
5/7 anonim válasza:
A hármasnak mi baja? A bolognai ragu hús+zöldségek, miért ne lenne diétás? Nyilván nem mindegy mennyit eszik belőle, de nem értem mi itt a probléma. Pláne ilyen stílusban.
6/7 anonim válasza:
en vagyoka harmas,elottem egy olyan hozzaszolas volt h a kerdezo nezabaljon mer a zsirjabol Afrikaban a gyerekek egy evig iselélnének, szoval en arra reagaltam.
es arra irtam h nem ajanlatos h 21:54kor volt a kerdés feltéve, alvas elott meguli a paradicsomos a gyomrot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!