Hogy készül a Don Pepébe a milánói vagy a bolognai ragú?
Figyelt kérdés
Szerintem ott a legfinomabb.Viszont sajnos itt Pécsen eléggé messze van tőlem.És a házhoz szállítás is necces mert amire ide ér általában kihűl a pizza.Szóval ha valaki tudja és megírja azt megköszönném.:)2011. okt. 17. 21:40
1/2 anonim válasza:
Ugyanolyan bolognai ragu, mint amit mi készítünk.
Olajon 1 apróra vágott hagyma megdinsztel, rá a darált hús. Mikor megpuhult, rá két kis paradics.konzerv, a boogni ragu. Pluszban só, bors, oregánó, majoranna, bazsalikom (or., bazs. sok), és még rottyant rajta egyet.
2/2 anonim válasza:
A milánói pedig majdnem ugyanez, de nem darálthússal, hanem sonkával és gombával.
ezeket azonban tésztával fogyasztják nem pizzafeltét.
spagetti, makaróni, penne, tetején jó sok reszelt sajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!