Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Miért nem dermed meg a...

SOS! Miért nem dermed meg a joghurttortám? Vagy normál esetben mennyi idő alatt dermed meg?

Figyelt kérdés
4 doboz joghurt, 2,5 dl tejszín, 2 kis tálka eper, cukor, 2 csomag zselatin 2 dl vízben felfőzve, egy zseléfix. Lesz belőle valami?
2010. jún. 23. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
én a a túrós sütimmel jártam így( szintén dermeszteni kellett), mikor 5óra múlva még mindig folyt az egész, betettük a fagyasztóba és ott aztán egy este alatt hajlandó volt megdermedni.
2010. jún. 23. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen,holnapra.Nyugi
2010. jún. 23. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem is már a fagyasztóban van. Csak így nem tudom, a piskótára hogy, vagyis mikor kenem rá, meg mikor teszem rá a kocsonyát. A sütés csodás világa...
2010. jún. 23. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó tudni,én is jártam már így és mérgemben kidobtam:))) Akkor legközelebb várok türelmesen:))
2010. jún. 23. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Tedd rá most a krémet a piskótára és tedd a hűtőbe. Holnapig meg se nézd.És szerintem rárakhatod kanalanként a zselét is,ha úgy látod, ha nem,akkor holnap korán
2010. jún. 23. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Ne a fagyasztóba,a hűtőbe tedd
2010. jún. 23. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Etkezesi zselatint tettel bele vagy tortabevonot? Mert ha utobbit, akkor akar ontheted is a kukaba..:(
2010. jún. 23. 22:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Zselatint tettem bele. Mire este megnéztem, már teljesen megdermedt, így nem tudtam rátenni a piskótára. Kicsit alakítgattam rajta, kiderül estére milyen lesz. Max. esszük kicsire szaggatva gyümülccsel, tejszínhabbal, mint valami desszertet.:-)De egyébként tényleg egyszerűen meg lehet csinálni, csak várni kellett volna türelmesen.
2010. jún. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!