Kérhetek egy kis segítséget?
Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom a főzés terén, inkább sütögetős vagyok.
Kinéztem egy kajcsit: [link]
Nincs karaj, csak sertéscombom.
Kérdés: Meglehet-e ezt így csinálni csak combbal? És ha igen, akkor mennyi ideig kell a combot puhítani/főzni?
2010. jún. 23. 20:35
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csinálhatod sertéscombból is,csak nem lesz szép szelet. Attól még nagyon finom lesz. Úgy csináld ahogy le van irva.Ugyan annyi ideig kell mint a karaj, csak nézd meg,hogy megpuhult-e. Sok sikert.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. jún. 23. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!