Kérhetek egy kis segítséget?
Romantikus vacsorát szeretnék főzni a páromnak. :)
Valami egyszerű de mégsem túl egyszerűt. :)
Tudnátok adni tippeket? Igazából nincs konkrét kedvence és ezért nem tudom mit is kéne :)
Előre is köszönöm a segítséget! :)
17L
Szia! Ananászos karajt! Vagy előveszed a fagyasztóból, vagy a boltban is adnak akár csont nélkül, sőt fel is szeleteltetheted.
A felszeletelt karajt (én ma tarjából készítettem, a múltkor karajból, isteni lett mindkettőből) kicsit kiklopfolod, majd követed a recept utasításait. Csak még annyit, hogy ne tegyél bele 2 evőkanál mézet, csak egyet, és ha nem csinálod meg a teljes mennyiséget, amit a recept ír, akkor arányaiban az egy evőkanalas mézadaggal számolj, ne kettővel (remélem érthetően tudtam leírni).
[link] Elég gyorsan megvan, mellé rizst tudsz készíteni. Egyszerű, de különleges recept.
Gondolom szeretnél sütit is.
Van egy egyszerű recept, ami 7-10 perc alatt meg van, és nagyon finom.
1 tojás
3 evő kanál cukor
3 evő kanál olaj
1 kávés kanál sütőpor
4 evő kanál liszt
4 evő kanál tej
1 csomag vanilliás cukor
1 evő kanál kakaópor (én fözőset szoktam használni)
Ezt összekavarod, és kiöntöd egy műanyag tálba, és négy perc mikro.
Pizza :)
Nem olyan nehéz a tészta sem, ahogy sokan gondolják! Ha gondolod írok tészta receptet!
vagy
Baconbe tekert csirkemell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!