Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen desszertet csinálhatnék...

Milyen desszertet csinálhatnék, aminek az elkészítése nehezebb/macerásabb?

Figyelt kérdés

Egyszerűnek számít pl. egy muffin, nehezebbnek mondjuk a macaront mondanám. (Bár arra is rá lehet érezni.)


Imádok sütikkel pepecselni, akár sokáig is, az sem baj, ha elsőre nem sikerül tökéletesre, akkor többször megpróbálom.


Szeretnék valami olyan desszertet csinálni, amit összességében véve nem olyan egyszerű elkészíteni. Van ötletetek?


Előre is köszi.



2018. szept. 29. 12:00
 1/5 anonim válasza:
55%
Szia èn ajánlom a csokis kókuszos sütit isteni finom ès egy picit nehèz elkèszíteni,vagy sós teasütemèny azt nem nagyon szeretem de neked lehet izleni ezt viszont macerás elkèszíteni
2018. szept. 29. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
JAvaslom a crock en bouche készítését.
2018. szept. 29. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Neheznek személy szerint nem neveznèm, de nagyon oda kell figyelni, s pepecselni vel. Egetett tésztás deszertek. Lehet profiterol, képviselőfánk, ecleir... Vami házi krémmel töltve. Szoktam tej, cukor, tojás kombinációból hosszasan egy sűrűbb krémet készíteni, majd belelekeverek egy doboz mascarponet. S azzal töltöm meg őket.


De pavlovatorta is jó. Annak a sütésére kell odafigyelni.


Kalács, kuglof.

Sos akkor töltött kenyér.

2018. szept. 29. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket!


A croque en bouche-t már egy ideje ki szeretném próbálni. Az égetett tésztás dolgokat imádom, az éclair az egyik kedvenc desszertem.

2018. szept. 29. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Plazma "torta" recept


Hozzávalók:

7 tojásból világos piskótát sütünk.


Töltelék: 30 dkg cukor, 10 db tojássárga, 1 1/2 margarin, 20 dkg dió, 25 dkg plazma keksz/vagy

vajas keksz, 2 dl rostos sárgabarack


Elkészítés:

A cukrot és t.sárgákat gőz felett megfőzzük,majd sorrendben hozzáadjuk a többi anyagot.Sürű ám kenhető krémet még melegen a piskótára kenjük.


Hab:10db tojásfehérjét 32dkg cukorral gőz felett kemény habnak felverjük.Közben:10dkg cukrot megolvasztunk /karamelizáljuk, de ne égjen meg/ majd óvatosan és apránéként a még mindig vert habba csurgatjuk. Ha kész még melegen a krémre kenjük.


Tanácsok:

A tojásfehérjét a gőz felett kezdjük el verni és kb 30-40 percig verjük géppel igy lesz megfelelő állagú és nem esik össze,tartós lesz.


A süti elkészítése nem egyszerü de megéri.

2018. okt. 1. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!