Gabcsi1 kérdése:
Miért reped szét a palacsinta, a Hortobágyi húsos palacsinta elkészítése során?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Darált húsból készített alap töltése során, szinte minden palacsinta elrepedt, és kifolyt a töltelék. Előfordulhat, hogy vastag volt a palacsintatészta? Segítségeteket köszönöm.2018. márc. 13. 17:02
1/1 anonim válasza:
Nem a tészta vastagsága a gond, hanem az, hogy valószínüleg szorosan tekerted össze, egész lazán kell, mert a sütés során a göz különben szétnyomja. Meg esetleg a töltelékben túl sok nedvesség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!