Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért reped szét a palacsinta,...

Gabcsi1 kérdése:

Miért reped szét a palacsinta, a Hortobágyi húsos palacsinta elkészítése során?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Darált húsból készített alap töltése során, szinte minden palacsinta elrepedt, és kifolyt a töltelék. Előfordulhat, hogy vastag volt a palacsintatészta? Segítségeteket köszönöm.

2018. márc. 13. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem a tészta vastagsága a gond, hanem az, hogy valószínüleg szorosan tekerted össze, egész lazán kell, mert a sütés során a göz különben szétnyomja. Meg esetleg a töltelékben túl sok nedvesség volt.
2018. márc. 13. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!