Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke combok (pontosabban...

Csirke combok (pontosabban egész lábak) főzésénél, a hús fehérje tartalma csökken a főzés során?

Figyelt kérdés
Tehát amikor főzöm vízben, akkor a kifőzés során a víz kiold valamennyi proteint? (Azért főzöm, mert így zsírszegény) És ha igen, akkor kb. mennyit, hány százalékot? Vagy igyam meg a főző vizet is a biztonság kedvéért?
2018. márc. 11. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Tepsiben legalabb susd meg utana befuszerezve azt a joszagot, mert vhogy igy siman megfozve nem jott meg tole az etvagyam.
2018. márc. 11. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Ne ide írj ilyen kérdést,mert ugyan idevaló csak nem értenek hozzá az emberek.

Sport,mozgás témakör—>Testépítés

Amúgy nem kell meginnod a főző levet,és nem is fő ki belőle a fehérje

2018. márc. 11. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A fehérje pont, ami ne távozik sütéskor-főzéskor, és még sok nyomelem is benne marad.

A vitaminok, amik hőre érzékenyek. De amit kérdeztél grammra, százalékra itt senki sem fogja megírni neked, jó ötlet az előzőtől, hogy a testépítés kategóriában keresgélj hasznos válaszokat.

2018. márc. 12. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2018. márc. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!