Milyen zsiradékokat használtok otthon sütés-főzéshez?
Figyelt kérdés
Levesek, előételek, főételek, desszertek, saláták, bármi, amihez zsiradék kell.
Milyen zsiradékokat használtok a mindennapokban?
Olívaolaj, étolaj, zsír (disznó vagy más), vaj, margarin, kókuszzsír, stb.?
2018. szept. 28. 10:43
11/15 anonim válasza:
Kizárólag sertészsírt.
Az összes olaj lerakódik a belekben.
12/15 anonim válasza:
Nem akarok offolni, de ha az olaj, vagy a zsír(a kettő közt a különbség csak az, hogy szoba hőmérsékleten szilárd-e) lerakodik a beledben, akkor fordulj orvoshoz epe problémákkal.
13/15 anonim válasza:
Az enyémben nem rakódik le, csak a tiédben.
Ugyanis én nem eszek növényi olajat, amire rászoktattak titeket, hogy fogyjon.
14/15 anonim válasza:
A legtöbb dologhoz sertészsírt használok, pár dologhoz viszont olíva olajat. Vajat csak ritkán használok.
15/15 anonim válasza:
Étolaj, olívaolaj, vaj, margarin. Kókuszzsírt néha néha.
Sertészsírt, libazsírt, kacsazsírt nagyon nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!