Melyik a kedvenc mákos süteményed?
Figyelt kérdés
Milyen ételeket ismertek amiben mák van?2018. aug. 22. 06:20
1/12 anonim válasza:
Nagyanyám sütötte, máig emlékszem az ízére, az az egyszerű rácsos linzer, ami alul egy sor szilvalekvárból áll, felette a mákos réteg, ezt fedik be a tésztarácsok.
4/12 anonim válasza:
Mákos rétes, mákos guba, mikor melyik.
5/12 A kérdező kommentje:
#1. Már el is feledkeztem erről, pedig gyerekkoromban nálunk is sokszor volt ilyen. Örülök, hogy emlékeztettél rá.
#2. Ezt nem ismerem, megnéztem a receptet, finom lehet, majd egyszer ki fogom próbálni.
#3. A nagy klasszikus minden karácsonykor, és húsvétkor sütök, a családom nagyon szereti.
#4. Nagyon régen készült nálunk rétes, pedig régebben gyorsasága miatt tipikus nyári édesség volt, a cukor helyett jó sok reszelt almával készítem, finom szaftos lesz tőle.
2018. aug. 22. 08:41
8/12 anonim válasza:
Máktorta, mákos kalács, mákos "hájas", guba, de csiáltam már aranygaluskát is :D, mert mák volt otthon, dió meg nem.
Igazából tök finom lett.
10/12 anonim válasza:
Saját készítésű rétes és pite irgalmatlanul tömény töltelékkel (semmi alma vagy tök, csak egy kis tojásfehérjehabbal lazítom), Daubner-féle pozsonyi kifli. A daramorzsát is cukros mákkal eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!