Mina kedvenc sütitek?
Epres sajttorta és a markenka.
És "egészséges" életmód miatt nem ettem őket 2 éve....:(
Melyik nem?
Jellemző módon a krémesek, a legkedvencebb az Eszterházy, vagy diókrémes... csak épp az ötödik falat után már marja a nyelvemet meg a számat :(
Amúgy tiramisu, stb.
Mézes krémes, marlenka, zserbó. Egyiket se tudom sütni, macerásak és túl szénhidrátosak is. Baklavát rég ettem, de olyat majd csinálok, az is igen jó.
A krémes, mézes, diós, lekváros dolgok bejövősek :)
Saját készítésűből a piskóta az egyik kedvenc valami jó kis krémmel, minimum heti egyszer szokott lenni, de olykor háromszor is. Itt azért már keményen ott vannak a diétás elveim s a praktikusság is, de attól még odavagyok érte, szuper süti, egyszerű, gyors, könnyű, tápanyagdús, fogyást segítő, sokoldalú és finom.
Egy lightosabb Sacher-szerű sütim is van, az is csodás, ha épp jól kísérletezek (nehéz nekem egy sütit kétszer ugyanúgy megsütni). Mindig zsírosan sütök-főzök, de az eredeti recept pokoli zsírosságát nem közelítem meg.
Sós sütiben pedig a sajtos, szerecsendiós szezámsütik jönnek be, amik főleg tojásból és szezámmagból állnak, de sok verzióban készítem őket, mikor mire van szükség, 3000 kcal vagy 1300 kcal napi étrendbe kell bepasszintani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!