Mi a kedvenc sütitek? Mit készítetek el a leggyakrabban?
Legtöbbször, amikor gyorsan kell valami, Kefíres kevert sütemény készül, valamilyen idény gyümölccsel.
Sokszor készítek Túrós pogácsát, vagy Szezámmmagos háromszöget, mert ez a család kedvence.
Almás pitét, vagy Orleans szeletet, ha vendégek jönnek, mert ezeket el lehet készíteni pár nappal hamarabb.
- összekeverősek
- dobálós (pl. dobálós túrós)
- palacsinta
Család kedvence:
mini virslis kifli,pudingos-túrós pite (guglíba így beírod, az első találat az :) ), gofri, sajtos pogácsa, és nem konkrét süti süti, de a házipizza :)
Én kedvencem:
Eszterházy torta, puncsos mignon, sajttöltelékes sajtos rúd (és minden, amiben van sajt), fánk, kalács kávéval, és két nem konkrét süti-süti: hamburgerzsemle, pita
+ 1 desszert: madártej
Leggyakrabban elkészítem:
pizza, kuglóf, pudingos-túros pite, palacsinta, sajtos pogácsa/rúd, mini virslis kifli, amikor pedig kezdtem a sütögetést muffin-on élt hónapokig a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!