Mik a kedvenc ételeitek, sütitek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 11:46
1/8 anonim válasza:
Sütőtök krémleves, vörösboros marhapörkölt nokedlival, mákos rétes.
2/8 anonim válasza:
Brokkoli krem leves reszelt sajttal, brassoi vagy barmilyen porkolt es suti hat eszterhazi torta meg nem tudom piskotak ilyesmik
3/8 anonim válasza:
Bármilyen marhaétel, főleg steak és hamburger. Desszertnek pedig igazi vanília, gyümölcs és mascarpone vagy tejszín legyen benne :D De azért egy jó pite jöhet öntet nélkül is.
4/8 anonim válasza:
Gombás csirkeraguleves, joghurtban pácolt grillezett csirkemell majonézes kukoricával es málnás truffel torta
5/8 anonim válasza:
Étel: leves legyen :) meg csoki
Süti: nem tudom, könynebb lenne azt kérdezned, mit nem szeretek :)
7/8 anonim válasza:
Nem szoktam privát üzenetre válaszolni. Simán csak be szoktam sózni a csirkemell filét és joghurtba teszem. Néha megy mellé egy kis fokhagyma is. Sütés előtt lemosom róla a joghurtot és szárazra törlöm. Minél tovább áll a joghurtban annál omlósabb lesz amugy
8/8 anonim válasza:
Ételek : szalmakrumpli sooook sajttal, tejbegríz, cordon blue, saláták, de a nagykedvenc mindig is a bolognai spagetti, főleg a bolognai lasagne lesz😍
Süti : csakis a nagymama bejglije, citromszeletje (lekvárral) és zserbó ❣️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!