Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyek a kedvenc olyan ételeit...

Melyek a kedvenc olyan ételeitek (levesek, húsok, bármik) amiknek az "alapja" a sör?

Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ételem nincs, de a sört néha megmelegítem, vajat olvasztok bele és mézezem :) Plusz turmixolom, hogy felhabosodjon a vaj, anélkül nem jó. Főleg az eleve édeskés, de nem túl jellegzetes barnasörökhöz illik ez, csekély tapasztalatom alapján.
2017. febr. 3. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Illetve a sörtészta, persze, elfeledtem, de nagyon jó bundát ad :)
2017. febr. 3. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Gyomorba öntött "sör-alapra" szokták rétegezni:

- a ropogósra sütött apró halat

- a halászlét

- a bográcsos marha pörköltet

2017. febr. 3. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
A sör.
2017. febr. 3. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Majdnem ugyanezt akartam én is kérdezni:


Milyen ételekhez használtok sört: sütés-fözés-pácoláshoz, nem meginni:)?


Vendégeink voltak és maradt több üveg sör, de nálunk senki nem issza, kidobni meg nem akarom, ezért inkább felhasználnám ételekhez.


Szóval csatlakozom a kérdezöhöz és sörrel készült ételek receptjeit keresem.

2017. febr. 3. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Öregem tanított 1 jó receptet :

1 csirke ,szokásos grill fűszerezés kívül belül (bors,fokhagyma,pirospaprika,fehérbors,oregano,rozmaring,majoranna) és : 1 doboz sört kinyitni,bele kevés rozmaring,oregano,só.

Erre ráültetni a csirkét.

És ahogy "fröcsköl" ki a sör berülről ízletessé,és extrém omlós ,puhává teszi!

Jó minőségű sörrel pl : Staropramen vagy cseh sörök.

De próbáltuk már sima "pilzeni" világos sörökkel mint Arany ászok.

De csak simán só bors,és sör.

Nincs macera nincs semmi,próbáljátok ki!

2017. febr. 3. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez tényleg jó recept, én is szoktam dobozos sörös csirkét sütni, de körbevonom alufóliával, hogy ne a doboz érjen közvetlen a ráhúzott csirke húsához.

Ezenkívül és a sörtésztát ismerem bundázáshoz (főleg halnál )finom, és sörrel elkevert mézzel is szoktam bőrös , sülő húsokat kenegetni, pl csülköt.

2017. febr. 4. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!