Mik a NYÁRI KEDVENC ÉTELEITEK? Amit ilyenkor lehet csinálni, és szeretitek, vagy a családotokban kedvelik.
mi elég sok mindent szoktunk enni így kifejezetten nyáron, salátákat, meg mindent, ami hideg vagy nagyon finom.
amúgy részletesebben: saláta, de én öntettel és apróra vágott pirított csirkemellel szoktam megspékelni, hogy laktatóbb legyen, mert nincs nagyon kedv ebben a melegben főzni kétóránként :D szóval ki kell húzzam minél több ideig.
akkor még jellemző, hogy fagyit csinálunk. én nem szeretem egyáltalán a boltban/cukrászdában kapható fagylaltot, vettünk formát, és nővéremmel abban kísérletezgetünk, személyes kedvencem eddig a barackos változat (barack+multivitamin gyümölcslé+joghurt+egy csipetnyi kis eritrit).
de szívesen eszek egyébként meleg kaját is, amit gyorsan meg lehet csinálni, pl. grillezett zöldségek és csirkemell. remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!