Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a különös ételekről? Ti is szeretitek?

Figyelt kérdés

Cukros tojás (A tojást cukorral felverem és kenyeret szaggatok bele.)

Pászka (Liszt,só ,víz olaj nélkül sütöm ki)

Hagymás vér (a tyúk vérét is megeszem.:) )

Amit nagyon imádok még az a tyúkoknak a szeme. :) Nem tudom miért. :)

Hamis palacsinta cukrosan(Liszt,víz,pici só majd kisütöm és vastagon cukrozom)


2015. jún. 17. 02:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Hogy sütsz otthon pászkát? Én próbáltam, de nem sikerült.
2015. jún. 17. 03:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 A kérdező kommentje:
A gáztűzhelyre ráteszek egy ilyen vasból készült lapot és úgy. :)
2015. jún. 17. 03:28
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

A cukros tojás kenyérrel, a pászka és a hamis palacsinta elég szemét kaják, csupa cukor és liszt, én nem ennék ilyesmit.


Hagymás vért csak egyszer ettem életemben, nagyon finom volt, jöhetne máskor is :) Tyúkszemet még nem ettem, de megkóstolnám abszolút.

2015. jún. 17. 04:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
2: De sütőben nem lenne jó? Miből áll a tészta?
2015. jún. 17. 04:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

... mármint milyen sűrű?

És simán kinyújtod? Milyen vastagra, stb.... Ha pesti vagy, szivesen megnézném inkább, meg is kóstolnám.:)

2015. jún. 17. 04:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 A kérdező kommentje:

Hozzávalók:

(4 főre)

20 dkg Liszt

150 ml Víz

Csipetnyi Só


A hozzávalókat egy tálban összegyúrjuk.

Lisztezett felületen -amilyen vékonyra csak tudjuk kinyújtjuk és villával megszurkáljuk.

Ha kicsiket akarunk akkor egy nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggathatjuk.(Mi kézzel szaggatjuk és jó nagyot készítünk)

Száraz, teflonos serpenyőben mindkettő oldalát lassú tűzön megsütjük. Akkor van kész, amikor barna foltok keletkeznek rajta, és ketté tudjuk törni. (Mi gáztűzhelyen vaslapon sütjük)

2015. jún. 17. 04:56
 7/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem pesti vagyok hanem szabolcsi. :)

Mindjárt keresek a neten képet róla hogy a miénk hogyan is szokott kinézni! :)

2015. jún. 17. 04:58
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Köszönöm szépen!
2015. jún. 17. 05:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 A kérdező kommentje:

[link]


A miénk mindig olyan ropogós mint a chips. :)

2015. jún. 17. 05:06
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Szoktam bele tenni 1-2-3 ek (mennyiségtől függ!) olajat és egy kicsi sütőport = valamivel lágyabb, kevésbé "száraz" lepénykék lesznek belőle.

Ha gondolod, próbáld ki egyszer úgy is!

2015. jún. 17. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!