Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogyaszthatnám kedvenc...

Hogyan fogyaszthatnám kedvenc ételemet a mákos gubát úgy, hogy "távozáskor" ne karistolja véresre az aranyerem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
ez furcsa, ha meg van darálva rendesen a mák, nem hinném, hogy ilyen problámát okoz.
2010. máj. 27. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Erről még én sem hallottam, hogy bárkinek is gondot okozott volna a darált mák.
2010. máj. 27. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Ujjazd magad seggbe, hogy csak kiessen a kula.
2010. máj. 27. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
mi az a kula? :)
2010. máj. 27. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha éppen "kint van", akkor nagyon brutál a székelés, mintha csiszolópapírba csomagolva jönne ki. Szinte érezni minden egyes mákszem karmolását.

Burgonyapürével próbáltam enne, az kicsit fellazítja az anyagot, de kíváncsi lennék van-e vmi egyéb ötletetek.

2010. máj. 27. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Darált mák nem karmol.
2020. dec. 31. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!