Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc érzékelésed?

Mi a kedvenc érzékelésed?

Figyelt kérdés
az öt közül ugyebár... (látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás)
2010. júl. 4. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
látás :D aztán a hallás stb.
2010. júl. 4. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapintás:D
2010. júl. 5. 00:01
 3/8 anonim válasza:
51%
Az egyensúlyérzékelés.
2010. júl. 5. 04:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából talán a szaglás, mert gyakran pozitív emlékeket hoz elő egy-egy illat, illetve még a látás, az az, ami nélkül nem bírnám elképzelni az életem.
2010. júl. 5. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
A hallás.
2010. júl. 5. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hallási típus vagyok, az olvasott információt is úgy idézem vissza, hogy hallottam. Ha valaki mutogat nekem, akkor azt sokszor nehezen tudom értelmezni. De már kezd alakulni.
2010. júl. 5. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Érzékelés... Mióta megnéztem a Spektrumon az Érzék, érzet, érzés / Érintés részét. Rájöttem, erre az érzékünkre nem szoktunk gondolni, arra főleg nem, hogy elveszítjük, pedig talán ez a legfontosabb.
2010. júl. 5. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a látást tudnám legkevésbé nélkülözni, nem is tudom, mi lenne velem nélküle, viszont az ízlelés tudja a legintenzívebb élményt nyújtani a mindennapokban :) Persze a hallás is, ha az ember jó zenét hallhat. Viszont a tapintás és a szaglás számomra teljesen lényegtelen.
2010. júl. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!